LG'nin üst seviye modelleri, ABD'de hükümet sertifikasını aldı

LG G5 ve V10 akıllı telefonlar ABD'de kurumsal ve askeri alanlarda kullanılabilecek.

Güney Kore devi LG, sunduğu akıllı telefon modelleri ile son dönemde yükseliş gösteren firmalardan bir tanesi ve geçtiğimiz Şubat ayında da LG G5 adındaki yeni amiral gemisini sunmuştu. Modüler yapı ve üset düzey donanım özellikleri ile gelen akıllı telefon Nisan ayı itibari ile satışa sunulmaya başlanmıştı.

LG ayrıca geçtiğimiz sene sonlarına doğru da oldukça önemli bir üst düzey model sundu. LG V10 olarak gelen bu akıllı telefon çift ön kamera ve askeri dayanıklılık standartlarında gelen yapısı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

LG bu üst seviye akıllı telefon modellerinin güvenlik seviyelerini de en üst seviye de tutarken, ABD Ulusal Bilgi Güvencesi Ortaklığı tarafından kurumsal çevelerde uluslararası güvenlik standartlarını karşılama konusunda sertifikalandırıldı. LG bu durum ile kendi üst seviye akıllı telefonlarının pazarda yer alan en güvenli cihazlar arasında yer aldığını ifade ediyor.

LG'nin akıllı telefon modelleri LG G5 ve V10, LG GATE (Guarded Access to Enterprise) özelliği ile geliyor. Bu teknoloji kurumsal ortamlarda daha güvenilir bir platformun sunulmasını sağlıyor.

LG G5 akıllı telefon 5.3" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP + 8MP arka kamera, 8MP ön kamera ve Google Android 6.0 marshmallow ile sunulmuştu.

LG V10 ise 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP çift ön kamera özellikleri ile geldi.

Whatsapp