LG'nin Snapdragon 660 İşlemcili LG Q9 Modeli Çalışır Halde Ortaya Çıktı

LG'nin yeni orta seviye cihazı LG Q9'un tanıtılmasına az bir süre kala cihazın çalışır haldeki ilk görüntüleri sızdırıldı.

LG'nin yeni bir orta seviye cihaz üzerinde çalıştığına dair ilk ciddi iddialar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Bugün ise Snapdragon 660 işlemci ile geleceği iddia edilen LG Q9'un ilk çalışır haldeki görüntüsü sızdırıldı.

Aşağıda yer alan sızdırılmış görüntü bizlere LG Q9'un 18: 9 orana sahip ince çerçeveli çentiksiz bir ekran paneli ile geleceğini gösteriyor. Telefonun önden bakıldığında tasarımı LG Q Stylus serisi akıllı telefonlara oldukça benziyor. Yeni telefonun bir önceki model olan LG Q8 gibi bir IP68 sertifikasına sahip olması bekleniyor.

Telefonun ekran boyutu hakkında bilgi olmasa da bir önceki modele benzer şekilde LG Q9'un  2160 x 1080 piksel Full HD + çözünürlükte 6.2 inç boyutunda IPS LCD bir ekran ile geleceği düşünülüyor. Donanım tarafında 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 660 yonga setine sahip olması bekleniyor.

LG Q9'un 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı seçeneği ile piyasaya sunulması bekleniyor. Diğer taraftan Android 8.1 Oreo işletim sistemi, 4 GB RAM ve 3550 mAh kapasiteli pil gibi özelliklerinde yine LG Q9'da yer alması bekleniyor. Şuan için cihazın ilk olarak Hindistan pazarında satışa sunulacağı iddia ediliyor.  Fiyatı ve hangi pazarlarda resmi olarak satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. LG Q8 modeli geçtiğimiz yıl Eylül ayında piyasaya sürülmüştü.

Whatsapp