LG'nin Katlanabilir Akıllı Telefonu, CES 2019'da Geliyor

Söylentilere göre, Güney Koreli üreticinşn katlanabilir akıllı telefonu, CES 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda resmi olarak duyurulacak.

Katlanabilir akıllı telefon teknolojisi yavaş yavaş gelişiyor. Samsung ve Huawei, katlanabilir akıllı telefon piyasasının önde gelen şirketleri ve bu iki pratiği, ilk katlanabilir akıllı telefon modellerini önümüzdeki birkaç ay içinde gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Şaşırtıcı bir şekilde Güney Kore merkezli bir diğer üretici olan LG'nin de CES 2019 açılış oturumunda katlanabilir bir akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkacağı iddia ediliyor. 

Evan Blass, twitter üzerinde yaptığı açıklamada, "Samsung için konuşamam ancak, LG'nin CES 2019 açılış oturumunda katlanabilir akıllı telefon duyurmaya planladığını biliyorum" dedi. Bu şaşırtıcı bilgi, verdiği güvenilir bilgilerle tanınan Evan Blass'tan geliyor. Şu an itibariyle LG'nin katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili herhangi bir detay ortaya çıkmadı, ancak iddia edildiği gibi şirket gerçekten CES 2019'da bir lansman planlıyorsa, önümüzdeki dönemde yeni bilgiler de ortaya çıkacak demektir. Haber, güvenilir bir bilgi kaynağı olan Evan Blass'tqn geldiği için kendisinin önümüzdeki haftalarda bu cihazla ilgili haberlere öncelik vermesi bekleniyor. 

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili olarak, şirket, katlanabilir akıllı telefonun 2018'in sonundan önce piyasaya sürüleceğini açıklamıştı, ancak bugün gelen bilgilere göre şirket, 5G desteğine sahip katlanabilir telefonları 2019 yılında piyasaya sunacağını doğruladı. Huawei de ilk katlanabilir akıllı telefonunu 2019 yılında 5G desteği ile birlikte piyasaya sunacağını açıklamıştı.

Katlanabilir akıllı telefon detayları ile ilgili bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp