LG Yetkilisi LG G7 İçin Her Şeyin Yolunda Gittiğini Söyledi

Bir LG yetkilisi LG G7 için her şeyin yolunda gittiğiniz ve cihazın planlamasında herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını söyledi.

Görünüşe göre LG planları bozmaktan vazgeçti. Bir LG yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre LG G7 modelinin çıkış tarihinde bir gecikme olmayacak. Yetkili isim ayrıca cihazın tasarımında herhangi bir değişiklik olmadığını da belirtti. Temsilci LG G7 ile ilgili bütün planların aksaklık olmadan son hızda devam ettiğini söyledi.

Şuan için LG G7'nin kesin çıkış tarihi halen bilinmiyor. Şirketin yeni üst düzey amiral gemisi modeli LG G7'yi en doğru zamanda piyasaya sunacağı söyleniyor. LG'nin yetkili isminden gelen açıklamada ne yazık ki LG G7'nin MWC'de resmi olarak duyurulup duyurulmayacağı söylenmemiş. MWC 2018 fuarının önümüzdeki ay düzenleneceğini düşündüğümüz zaman LG'nin yeni amiral gemisi telefonunu ayrı bir etkinlik ile sonraki bir tarihlerde duyurmasını bekleyebiliriz.

LG geçen yıl hatırlayacağınız üzere LG G6'yı daha avantajlı bir şekilde piyasaya sürerek Galaxy S8 ve diğer rakiplerine karşı önemli bir üstünlük sağlamayı hedefliyordu fakat işler pekte LG'nin istediği gibi olmamıştı. LG G6 eski bir işlemci ile geldiği için kullanıcılar tarafından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

LG G7'de Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılması bekleniyor. Bu sene LG amiral gemisi telefonlarda yeni bir sayfa açarak rakipleri ile yarışı seviyede bir cihazı piyasaya sunmayı hedefliyor.

Whatsapp