LG yeni tablet modeli U+ Pad 8'in tanıtımını gerçekleştirdi

Tablet bilgisayarında kullanıcı kitlesini bir adım daha ileriye taşımayı amaçlayan LG firması, U+ Pad 8 olarak isimlendirdiği yeni tablet bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Android eko sistemi için üretimini gerçekleştirdiği modellerle birlikte istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Güney Kore kökenli LG firması, gözünü tablet bilgisayarına dikti. Pazardaki orta sınıf kullanıcıları kendine çekmek isteyen LG, bu kullanıcılar için geliştirdiği U+ Pad 8 isimli tabletini tanıttı.


Adından da anlaşılabileceği gibi 8 inç genişliğindeki ve 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek olan cihaz, yazılım cephesinde Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle birlikte gelecek. 1300 MHz hızındaki 8 çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemcisi ve ARM Mali-T720 grafik biriminden güç alacak olan cihaz, 4000 mAh bataryaya sahip.


Bu batarya ile birlikte aktif kullanımda 6 saate kadar kesintisiz hizmet sunacak olan LG U+ Pad 8 isimli tablet bilgisayar, LTE ve çift bantlı Wi-Fi desteğini de içeriyor. Tablet bilgisayarda yerleşik bir GPS alıcısı bulunması da oldukça önemli bir detay olarak karşımıza çıkarken, cihazın içerdiği diğer özellikler arasında ise 16 GB depolama alanı, 2GB RAM bellek, 5 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera yer alıyor.


LG tanıtımını gerçekleştirdiği yeni tablet bilgisayarı U+ Pad 8'in, dünya çapında satışa çıkacağını ve fiyat etiketinin ise ana vatanında 200 Euro olacağını açıkladı.

Whatsapp