LG Yeni Dayanıklı X Venture Modelini Tanıttı

Zorlu koşullara rağmen çalışmaya devam edebilen sağlam akıllı telefonlar bazı insanlar için oldukça önemli bir ihtiyaç halinde olabiliyor. LG X Venture modeli de sağlam yapısı ile dikkat çekiyor.

LG özellikle sağlamlığı ile ön plana çıkan yeni akıllı telefonu X Venture modelini duyurdu. LG X Venture, IP68 sertifikası ile su ve toz korumasına sahip iken aynı zamanda 14 MIL-STD 810G sertifikası ile de aşırı sıcaklık, şok ve farklı dayanıklılık özelliklerine de sahip olarak geliyor.

X Venture, 2GB RAM ve Snapdragon 435 yonga setinden gücünü alırken ekran tarafında ise 5.2 inç Full HD çözünürlük ile beraber geliyor. Cihazda Android 7.0 Nougat işletim sistemi bulunuyor. LG X Venture modelinde microSD kart yuvası ile genişletilebilen, 32 GB'lık bir dahili depolama alanı bulunuyor. Qualcomm Quick Charge 2.0 teknolojisini içerisinde barındıran cihaz gücünü 4.100mAh pilden sağlıyor. 48 dakika içinde cihazın pilini %0'dan %50'ye şarj edebilirsiniz.

16MP çözünürlüğe sahip bir arka kamera kullanan cihazda, LG V20'de olduğu gibi 120 derece açısı bulunan bir 5MP ön kamera kullanılmış durumda. LG X Venture, açık havada bulunan doğasıyla uyumlu olarak, LG bu cihazında yeni QuickButton adı verilen özel bir yan buton kullanıyor. QuickButton adı verilen buton içerisinde barometre, pusula, kalori, mesafe sayacı, hava durumu ve el feneri gibi günlük hayatta işinize oldukça fazla yarayacak araçları içeriyor.

QuickButton çok amaçlı olarak kullanılması için tasarlanmış bir butondur. Hafif bir şekilde bastığınız zaman açılacaktır. LG kullanıcılarını düşünerek bu butonun özelleştirilebilir olmasını sağlamış. Yani QuickButton yerine en sevdiğiniz uygulamalardan herhangi birini açmak için düzenleme yapabilirsiniz. LG X Venture bugünden başlayarak Kuzey Amerika'da, önümüzdeki birkaç hafta içindede Avrupa, Asya, Afrika, Latin Amerika ve Orta Doğu pazarlarında satışa sunulacak.

Whatsapp