LG X5 (2018) teknik özellikleri resmiyete kavuştu

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi olan LG firması, orta seviye için hazırladığı yeni akıllı telefon modeli X5 (2018)'in tanıtımını gerçekleştirdi.

Akıllı telefon üretiminin Güney Kore merkezli ismi olarak karşımıza çıkan LG firması, büyük bataryası ile dikkatleri üzerine çeken X5 (2018) isimli yeni telefonunu duyurdu. Orta segment kullanıcılarının yaşadığı şarj sıkıntısının üzerinden gelmeyi başaran X5 (2018) isimli model, 5.5 inç genişliğinde olan 1280 x 720 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekilleniyor.

Cihazda 4.500 mAh güç depolayabilen bir bataryanın yer aldığından söz edilirken, MediaTek tarafından geliştirilen 1.5 GHz frekans hızındaki sekiz çekirdekli MT6750 işlemci ve 2 GB kapasitesindeki RAM bellekten gücünü sağlıyor. Yazılım cephesinde ise Android 8.0 Oreo işletim sisteminin gücünü ardına alan cihazın oldukça kapa bir tasarım çizgisini ele aldığını söyleyebiliriz.

Arka yüzünde 13 MP çözünürlüğündeki LG X5 (2018) modeli, ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğündeki bir öz çekim kamerasını içeriyor. Cihazın arka yüzünde bir parmak izi okuyucusu yer alırken, cihaz LG Pay mobil ödeme desteğini de bünyesinde bulunduruyor.

LG X5 (2018) isimli cihaz Fas Mavisi olarak adlandırılan oldukça renkli ve şık görünümle bir renk seçeneğiyle birlikte satışa sunulurken, cihazın bunun haricinde bir renk seçeneği bulunmuyor. 330 dolar fiyat etiketiyle tüm dikkatleri üzerine çeken cihaz, Güney Kore'de satışa çıkarken bu ülke dışındaki ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Whatsapp