LG X Power akıllı telefon Kanada'da satışa çıktı

LG'nin geçtiğimiz sene duyurduğu X Power modeli pazara sunuldu...

LG bu sene bir çok yeni akıllı telefon modeli sundu. Özellikle amiral gemisi modeli LG G5 ile adından söz ettiren firmanın, bu cihazının satış rakamları ne yazık ki beklendiği gibi gitmiyor. Diğer taraftan farklı bir çok yeni model de pazara LG tarafından sunulurken, bunlar arasında LG X modelleri de yer alıyor. 

LG bu sene ilk olarak LG X cam ve LG X Screen adındaki akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurmuştu. Geçtiğimiz ay bu cihazlar arasına dört yeni model daha ekleyen firmanın bu yeni akıllı telefonları ise LG X Power, LG X Mach, LG X Style ve LG X Max isimleri ile geldi.

Bu cihazlardan LG X Power gelen bilgilere göre satışa sunulmaya başladı. İlk ülkelerden birisi ise Kanada olurken, çok yakında Amerika Birleşik Devletleri'nde de satışa çıkması bekleniyor.

LG'nin X Power akıllı telefonu 4.000mAh üstünde batarya ile sunulan ilk LG modeli olma özelliğine de sahip. Akıllı telefon 4.100mAh batarya içeriyor ve bu batarya 2 gün kullanım süresi sunuyor. Ayrıca Qualcomm Quick Charge 2.0 desteği ile hızlı şarj olma özelliğine de sahip.

LG X Power 5.3" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, 1.5GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak yer alıyor. 1.3Ghz saa hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon yonga setinden güç alan cihaz ayrıca 8MP arka kameraya sahip ve Selfie kamerası da 5MP olarak önde bulunuyor. 

Kanada'da cihazın fiyatı ise 240 CAD olmakta.

Whatsapp