LG X Power 2 Haziran Ayında 4.500 mAh Batarya ile Geliyor

LG, yeni akıllı telefonu X Power2 modelini Haziran ayında etkileyici güce sahip 4.500 mAh kapasiteli bir batarya ile satışa sunulacak.

MWC 2017'de LG tarafından duyurulan en etkileyici orta seviye akıllı telefonlardan biri olan X Power 2, Haziran ayında piyasaya çıkacak gibi görünüyor. LG X Power2 akıllı telefon, resmi olarak Haziran ayında uluslararası pazarlarda satışa sunulacak olsa da cihaz ilk olarak şirketin ana vatanı Güney Kore'de satışa sunulacak. 

Güney Kore basını, LG'nin Haziran ayı başında ülkede X Power 2'yi satışa sunmaya karar verdiğini bildirdi. Güney Kore'deki üç büyük operatör de akıllı telefonu yaklaşık 265 dolar fiyata aboneleri için satışa sunacak.

Görünüşe göre LG,  X Power 2'yi diğer ülkelerde satışa sunmadan önce telefonun pil kapasitesiyle ilgili tüketicilerden bazı geri bildirim almak istiyor. Daha önce gelen bilgilerden de bildiğimiz üzere, LG X Power 2 ABD'de de piyasaya sürülecek ve US Cellular bu akıllı telefonu satışa sunacak operatörler arasında yer alacak.

LG X Power 2'nin ana çıkış noktası, büyük 4.500 mAh batarya ve Android 7.0 Nougat ile birlikte satışa sunulacak olması. LG'nin verdiği bilgilere göre LG X Power2, tek bir şarjla tüm hafta sonunu çıkarabilecek güçte bir batarya ile geliyor. Dahası, Güney Koreli akıllı telefon üreticisi, telefonun bataryasının 15 saatlik video oynatma süresi veya 18 saatlik İnternet gezinti süresi sunabileceğini iddia ediyor.

LG X Power 2, HD (720p) çözünürlüğü destekleyen büyük bir 5,5 inçlik ekrana sahip. Akıllı telefon, 1.5 gHz Octa-Core MediaTek MT6750 yonga seti, 2GB RAM ve 16GB genişletilebilir dahili depolama alanı ile donatılmış. 

LG X Power2'nin 13 megapiksellik arka kamerası, kullanıcıların kamera uygulamasını açtıkları andan itibaren fotoğraf çekmelerini sağlayan "sıfır çekim gecikmesi" özelliğine sahip. Ayrıca, ön tarafta yer alan kamera, düşük ışıklı ortamlarda daha iyi selfie’lere çekmek için özel bir LED flaş ile birlikte geliyor.

Whatsapp