LG X Fast akıllı telefon ay sonunda Tayvan pazarına sunulacak

LG'nin X Mach modeli Tayvan'da LG X Fast adı ile satışa sunulacak..

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan LG, şu sıralar yeni üst seviye akıllı telefon modeli LG V20 ile gündemde, bu yeni cihaz gelen bilgilere göre üst düzey donanım özellikleri ile sunulacak. Bunlar arasında çift ekran, çift arka kamera ve ayrıca çift ön kamera da yer alıyor. 

Bu seneye baktığımızda başta firma amiral gemisi modeli LG G5 olmak üzere bir çok yeni model pazara sunarken, bunlara arasında LG X modelleri de yer alıyor.

Bu cihazlar arasında LG X mach de bulunurken, Haziran ayında resmi olarak duyurulan bu yeni akıllı telefon Tayvan'da LG X Fast adı ile satışa çıkacak. Cihazın 30 Ağustos tarihi itibari ile bu pazara sunulacağı kaydediliyor.

LG X Fast akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunamatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Yeni cihaz gücünü ise altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 808 yonga setinden almakta.

Yeni akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de 32GB gelirken, LG X Fast'in arkasında 12.3MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. Parmak izi tarayıcısı da barındıran akıllı telefonun bataryası ise 3.000mAh.

Google Android 6.0 Marhmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan LG X Fast akıllı telefon diğer taraftan çift SIM kart ve 4G LTE desteğine de sahip.

Whatsapp