LG X Cam akıllı telefon önemli bir pazarda satışta

LG'nin X Cam akıllısı Hindistan pazarında yerini aldı...

Güney Kore devi LG, çok yakında merakla beklenen yeni üst seviye akıllısı V20'yi resmi olarak duyuracak. Bu cihaz çift arka kamera, çift ekran ve 32-bit Quad DAC çip gibi yeniliklerle gelirken, ayrıca Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile de sunulacak ilk akıllı telefon olacak. Cihazın render görsellerinin ardından ilk canlı görseli de ortaya çıkmıştı.

Bu sene firma bir çok yeni model sundu. Özellikle de giriş ve orta seviyede dikkat çeken bu akıllı telefon modellerinden LG X ailesi dikkat çekerken, LG X Cam da bu aile içerisinde yer alıyordu. LG X Cam gelen bilgilere göre dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da sunuldu Akıllı telefon INR 19,990 ($299) fiyat etiketi ile dünya genelinde satın alınabiliyor.

LG X Cam akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD IPS LCD ekrana sahip ve ayrıca cihaz 1.14Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 yonga setinden güç almakta.

LG'nin akıllı telefonu 2GB sistem belleğine sahip ve dahili veri kapasitesi ise 16GB olurken, isteğe göre 256GB'a kadar microSD kart desteği ile bu kapasite arttırılabilmekte. LG X Cam'ın arkasında 13MP ve 5MP olmak üzere çift kamera yer alıyor ve ayrıca Selfie çözümü ise önde yer alan 8MP kamera ile giderilmiş.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan LG X Cam 2.500mAh batarya içermekte.

Whatsapp