LG V50 ThinQ 5G'nin Görüntüsü Ortaya Çıktı

LG'nin ilk 5G akıllı telefonu olacak V50 ThinQ 5G'nin görüntüsü, cihazın arkada yer alan parmak izi tarayıcı ve geniş çentikle geleceğini ortaya koyuyor.

ABD'li dev operatör Sprint ve Güney Koreli üretici LG'nin 5G destekli bir akıllı telefonu piyasaya sunmayı planladıkları biliniyordu ancak bu modele ait herhangi bir detay ortaya çıkmamıştı. Evan Blass'ın paylaştığı bir görüntü sayesinde yalnızca söz konusu telefonun LG V50 ThinQ olduğunu öğrenmiş olmuyoruz, aynı zamanda bu yıl içinde gelecek olan 5G teknolojisi için hazırlanan telefonun görüntüsü de ortaya çıkmış oluyor.

Söz konusu görüntüde, daha önce internete sızdırılan LG G8 ThinQ'nun görüntülerinden de aşina olduğumuz geniş çentikli bir ekran dikkat çekiyor. Bu da, akıllı telefonun 3D ToF sensöre sahip olacağı anlamına geliyor olabilir.

https://twitter.com/evleaks/status/1096639135895470080

LG V50 ThinQ akıllı telefonun arkasında, hemen altında parmak izi tarayıcı sensörü bulunan üç objektifli bir kamera bulunuyor. Bu, 2019’daki en güçlü LG akıllı telefonun bile en trend özelliklerden biri olan ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne sahip olmayacağını gösteriyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi yüz tanıma için 3D ToF sensörü yer alması muhtemel görünüyor. 

LG, V Serisi akıllı telefonlarını genellikle sonbahar aylarında duyurmayı tercih ediyordu ancak bu sefer durum değişecek gibi görünüyor. Sonuçta, LG G8 ThinQ'nun LG G serisinin son cihazı olduğuna inanılıyor gibi görünüyor, ayrıca Koreli firma sadece 5G akıllı telefonlar için yeni bir seri oluşturmayı düşünmüyor.

Whatsapp