LG V40 ThinQ'nun Sızan Görüntüleri, Çentikli Ekranı Doğruladı 

LG'nin yeni amiral gemisi LG V40 ThinQ'nun internete sızdırılan CAD çizimleri üzerinden oluşturulan görselleri, çentikli ekran tasarımını ortaya koyuyor.

LG V40 ThinQ, Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi LG'nin Kasım ayında resmiyet kazanacak amiral gemisi olacak. Akıllı telefon ilk göre talebi, arka tarafta üçlü bir kamera olacağını ortaya koymuş ancak boyutlarla ilgili herhangi bir detay belli olmamıştı. 

Bugün ortaya çıkan CAD tabanlı yeni görüntüler sayesinde, LG V40 ThinQ'nun ekran boyutu ve genel ölçüleri de doğrulanmış oldu. Aynı zamanda, bazı haberlerde gündeme gelen çentikli ekran tasarımı da bu sızıntı ile ortaya çıkmış oldu. 

LG V40 ThinQ, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile V35 ThinQ'nun halefi olarak piyasaya sunulacak. Cihaz, Quad HD + 3120 x 1440 piksel çözünürlükte bir 6.3 inçlik ekrana sahip olacak. LG V40 ThinQ akıllı telefonun boyutları, kamera kurulumu dahil, 158,8 x 75,8 x 7,8 x 8.2 mm olacak. 

Arka taraftaki üçlü kamera kurulumu, bir ana sensöre, geleneksel kameralara göre ultra geniş açılı bir objektife sahip olacak ve umarız, üçüncü kamera sensörü telefoto olacaktır. Kamera modülü özellikleri henüz onaylanmadı, ancak V40 ThinQ'nun üç kameralı trendde P20 Pro ve Oppo R17 Pro'yu takip ettiği görülmekte. 

Çentiğin içinde ön kamera ve kulaklık hoparlörü yer alıyor. Alt tarafta ise USB Type-C bağlantı noktası ile 3.5mm kulaklık girişi bulunuyor. Cihazın ön ve arkası, büyük ihtimalle, altıncı nesil Gorilla Glass cama sahip olacak. 

Whatsapp