LG V40 teknik özellikleri detaylandırıldı

LG firmasının geliştirmekte olduğu gün yüzüne çıkan V40 modeline ait tüm teknik özellikler ve diğer bilgiler kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminin önemli isimleri arasında yer alan Güney Kore merkezli LG firmasının geliştirmekte olduğu belirtilen V40 modeline ait tüm detaylar kamuoyuna sızdırıldı. 5 farklı kamera sensörüyle birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran cihaz, önündeki P-OLED ekranda çentikli ekran tasarımını içeriyor.

Şirket özellikle son dönemlerde geliştirdiği yeni nesil akıllı cep telefonu modelleriyle birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi hedeflerken, 5 farklı kamera sensörünü içeren bu cihazla sektörde önemli bir farklılık yaratmayı planlıyor. 6.4 inç genişliğindeki Quad HD+ çözünürlüklü dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleneceği belirtilen cihazın gücünü 6 GB kapasitesindeki RAM bellek ile Snapdragon 845 yonga setinden alması bekleniliyor.

Kullanıcının tercihine göre 64 GB ve 128 GB olmak üzere 2 farklı depolama seçeneğiyle satın alınabilecek olan ürünün arka yüzünde 12 MP, 16 MP ve 12 MP olmak üzere toplamda üç farklı kamera sensörünü içereceği belirtiliyor. Cihazın ön yüzü çevrildiğinde ise kamera sensörü sayısı 2 olarak karşımıza çıkarken, bu sensörlerden birisi 8 MP diğeri ise 5 MP çözünürlüğünde.

Cihazda 3300 mAh güç depolayabilen bir bataryaya yer verecek olan şirket, Boombox Stereo hoparlörle birlikte ses kalitesini de en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

Whatsapp