LG V40 Arka Tarafta 3 Ön Tarafta 2 Kameraya Sahip Olacak

LG V40 amiral gemisi modelinde arkada üç önde iki olmak üzere toplamda beş kamera bulunacağı söyleniyor.

Her ne kadar Güney Koreli LG bu yıl V30S ThinQ ve V35 ThinQ gibi iki yeni amiral gemisi modelini duyurmuş olsa da yeni bir üst seviye cihazı daha duyurmaya hazırlanıyor. Yeni gelen raporlarda LG V40 adında V30 modelinin devamı olacak yeni bir akıllı telefon modelinin 3 tanesi arkada 2 tanesi de önde olmak üzere toplam 5 kamera ile geleceği belirtiliyor.

Ön tarafta yer alan çift kamera kurulumu sayesinde LG'de rakipleri gibi gelişmiş bir yüz tanıma sistemi kullanmaya başlayacak. Arka taraftaki üçlü kamera sistemine gelecek olursak bunlardan iki tanesi bildiğimiz geniş açı özelliği sunacak. Diğer üçüncü kameranın ise optik yakınlaştırma veya alan derinliği sağlaması bekleniyor.

Kesin olan bir şey varsa o da LG V40'ın 5 kamera ile dünyada bir ilk olacağıdır. Bildiğiniz üzere şuanda dünya üzerinde Huawei P20 Pro üç tanesi arkada bir tanesi de önde olmak üzere toplamda dört kamera ile geliyordu. Elbette bazı diğer markalarında arkada çift ve önde çift olmak üzere dörtlü kamera sistemi bulunuyor.

Şuan için kaliteli bir ekran paneli ile geleceği düşünülen LG V40'ın LG G7'den daha büyük bir ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. OLED ekran mı yoksa IPS ekran teknolojisi mi kullanılacak şuan için bilinmiyor. İşlemci tarafında en güçlü işlemcilerden biri olan Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti bulunacağı iddia edilen telefonda özel bir ses sistemi ve Google Asistan için özel bir düğme bulunacak. 

Whatsapp