LG V35 ThinQ Geliyor

LG'nin 6 inç ekrana ve çift arka kamera kurulumuna sahip olacağı iddia edilen yeni amiral gemisi LG V35 ThinQ üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

İnternete sızdırılan yeni bilgilere göre LG V35 ThinQ geliyor. LG, henüz bir kaç hafta önce Şubat ayındaki MWC 2018 etkinliğinde LG V30S ThinQ modelini, bir çok yeni AI özelliği ile birlikte resmi olarak duyurmuştu. Bununla birlikte,  yalnızca iki gün önce Güney Kore merkezli şirketin en teni amiral gemisi LG G7 ThinQ, renk seçeneklerini de gösteren resmi bir görüntü ile ortaya çıkmıştı. Şimdi ise AndroidHeadlines'ın elde ettiği bilgilere göre LG V35 ThinQ akıllı telefonun hazırlıkları başlamış durumda. 

Cihaz, LG V serisinin yeni bir yükseltmesi gibi görünüyor. LG V35 ThinQ, 3200 × 1800p (Quad HD +) çözünürlüğe sahip büyük bir 6 inç ekrana sahip olmasına rağmen, panelin kendisi, orijinal LG V30'da kullanıldığı gibi, P-OLED yerine OLED teknolojisine sahip olacak. Ayrıca, yeni G7 ThinQ modelinin aksine, bu yeni akıllı telefonun bir çentiğe sahip olması beklenmiyor. Bu nedenle V30 ve V30S ThinQ modelinin genel görünümüne sahip olmaya devam ederken, % 80'lik bir ekran-gövde oranına ulaşıyor. 

Arka kamera tarafında ise f / 1.6 diyafram ve ikincil geniş açılı 16MP sensöre sahip, 16MP'lik bir ana objektiften oluşan bir çift kameralı kurulum bir kez daha mevcut olacak. Ayrıca, düşük ışıklı ortamlarda bile görüntü kalitesini artıracak olan Süper Parlak Mod gibi çeşitli kamera modlarının yanı sıra Google Lens için yerel destek ve “AI Cam” olarak adlandırılan yeni bir özellik de dahil olmak üzere bir dizi yeni kamera modu hazırlanmış. İlginç bir şekilde, hem kamera kurulumunun hem de özelliklerinin, şirketin yeni LG G7 ThinQ modelinde de yer alması bekleniyor. 

LG V35 ThinQ modelinde, yeni kamera özelliklerinin yanında gelişmiş ses özellikleri de olacak. Orijinal V30'da olduğu gibi, serinin 32-bit Hi-Fi Quad DAC teknolojisi bir kez daha geri dönüş yapıyor, bu da daha yüksek ses seviyesini garanti ederken, kullanıcılar da ayarları ve dijital ses filtrelerini tercihlerine göre ayarlayabilecekler. Ek bir özellik olarak, V35 ThinQ, G7 ThinQ ile birlikte beklendiği gibi uzak alan ses tanıma işlevini de kullanacak. Bu, 5.2 metreye kadar mesafeden sesli asistanların kullanıcıların sesini tanımasını sağlıyor. 

Kullanıcılar, LG V35 ThinQ modelini satın almayı beklerken, 2 Mayıs tarihinde yeni LG G7 ThinQ modeline tanıtılacak. Ancak bu süre içinde LG V35 ThinQ için resmi bir bilginin gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Bu arada, yeni akıllı telefon LG V35 ThinQ, ilk başta parlak Siyah ve Gri renkte satışa satışa sunulacak. 

Whatsapp