LG V35 ThinQ FCC'de Ortaya Çıktı

LG'nin yeni amiral gemisi V35 ThinQ modeli FCC sertifikası aldı. Bu sertifikanın ardından çok geçmeden cihazın resmi olarak duyurulması ve ardından piyasaya sürülmesi bekleniyor.

LG G7 ThinQ henüz birçok pazarda satışa sunulmamış çok yeni bir amiral gemisi konumunda yer alıyor. Fakat Güney Koreli şirket elini çabuk tutarak bir sonraki amiral gemisi telefonu olan LG V35 ThinQ modeli için şimdiden çalışmalara başlamış durumda. 

LG V35 ThinQ özellikleri birkaç hafta önce ortaya çıkan raporlar sayesinde belli olmuştu. Şimdi ise cihazın gerekli sertifikaları almaya başladığı bilgisi geldi. LG V35, LG LM-V350EAW ve LG LM-V350EM olarak FCC internet sitesinde ortaya çıktı. Listede cihazın Android 8.0 Oreo ve çift WiFi bandı ile geldiği bilgisi yer alıyor.

LG V35 ThinQ'nun bu kadar erken bir sürede ortaya çıkmış olmasının arkasında önemli bir neden bulunuyor. Henüz onaylanmayan raporlara göre, cihazın piyasaya sürülmesinin ardından LG V40 ThinQ adında yeni bir amiral gemisinin daha piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Bu sebeple Güney Koreli şirket elini çabuk tutuyor gibi görünüyor.

Başlangıçta, V35'in LG G7 ThinQ ile aynı zamanda tanıtılacağı söyleniyordu fakat bu durum beklenildiği gibi gerçekleşmedi. Gerekli sertifikaları da alan LG V35 ThinQ modelinin özelliklerinden bahsedecek olursak telefonda 6 inçlik boyuta sahip 2K çözünürlükte OLED ekran, Snapdragon 845 işlemci, 32-bit ESS Saber 9228 amfi ve 16 MP çözünürlüğünde çift arka kamera yer alıyor.

Whatsapp