LG V30'un Bazı Modelleri İçin Yeni Android 8.0 Güncellemesi Gelmeye Başladı

LG V30'un bazı farklı varyantları için Ocak ayı Android güvenlik yaması bulunan yeni Android 8.0 Oreo güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

LG V30 için geçtiğimiz haftalarda zaten resmi olarak Android 8.0 Oreo güncellemesi bölgesel olarak dağıtılmaya başlanmıştı. Aslında, bazı LG v300S SK Telekom modelleri zaten Android 8.0.0 v19c yazılımının keyfini çıkarıyordu. Bu arada, ABD ve Avrupa'da diğer birçok LG V30 varyantları, hala resmi olarak mevcut en son sürüm v10c Android Nougat işletim sistemini kullanıyor.

Bununla birlikte, bir LGUS998 kullanıcısının iddialarına ve bir ekran görüntüsüne bakacak olursak kilitli olmayan bir ABD'den alınma LG V30 cihazında çalışan Android 8.0 Oreo'nun neye benzediğini çok az bir şekilde görebiliyorsunuz. Şuan için bildiğimiz kadarıyla, güncelleme henüz yayında değil. Anonim kaynaktan sızdırılan dosya muhtemelen farklı yollarla elde edilerek başka sitelere yüklendi.

Şuan için tek söyleyebileceğimiz US99819f yazılım numarasına sahip olan ROM bir test aşamasında olan yazılımdır. Güncellemenin çok yakında resmi olarak dağıtılması bekleniyor Umuyoruz ki H930 AB modellerinin yanı sıra cihazın diğer varyantları da kısa süre içerisinde Android 8.0 Oreo güncellemesinin keyfini çıkarır.

Eğer sizde bir LG V30 kullanıcısı iseniz cihazınızın ayarlar menüsü altından telefon hakkında kısmına girerek yazılım güncellemeleri başlığına gidin ve LG V30 Android 8.0 Oreo güncellemesinin cihazınız için gelip gelmediğini kontrol edin.

Whatsapp