LG V30'un Basın Görseli Sızdırıldı

LG'nin yeni amiral gemisi LG V30'un resmi duyurusuna kısa bir süre kalmasına rağmen üst düzey cihazın görüntüleri internete sızmaya devam ediyor.

Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulan Güney Kore merkezli üretici LG'nin amiral gemisi büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Zira 2017 yılının amiral gemisi yonga seti yerine geçtiğimiz yılın en iyisi Snapdragon 821 yonga seti kullanılmış ve tüketiciler buna tepkisiz kalmamıştı.

Şimdi ise tüm gözler LG'nin duyurusu yaklaşan yeni amiral gemisi LG V30'a çevrilmiş durumda. LG V30 hakkında bir çok bilgi internete sızdırıldı.Güney Koreli şirketin kendisi de bu konuda oldukça aktif olsa da, telefonun gerçek görüntüleri hiç internete sızdırılmamıştı. 

Ve telefonun yeni bir görüntüsü ortaya çıktığı için sızıntılara durmak yok gibi görünüyor. Sızan yeni gör ntü ise genellikle güvenilir bilgiler paylaşan Evan Blass'tan geliyor. 

https://twitter.com/evleaks/status/897963996761993217

Görüntüdeki akıllı telefonun rengini bir kenara koyarsak, görüntü aslında yeni bir şeyi ortaya çıkarmıyor. LG V30 31 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurulacak ve 15 Eylül tarihinde satışa sunulacağı iddia ediliyor. LG V30'un fiyatının ise 700$ civarında olacağı iddia ediliyor. 

LG V30'un ayrıca daha fazla depolama alanı, daha iyi ses donanımı, kablosuz şarj özelliği ve 875 $ fiyat etiketi ile bir de Plus versiyonu hakkında bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Ancak LG cephesinden LG V30 Plus adını alacağını iddia edilen bu cihazla ilgili herhangi bir bilgi çıkmadı. 

Whatsapp