LG V30'un 31 Ağustos'taki Tanıtımı için Davetiyeler Gönderilmeye Başladı

LG, yeni amiral gemisi LG V30'un daha önce 31 Ağustos tarihinde düzenleneceği açıklanan tanıtım etkinliği için davetiye göndermeye başladı.

LG G6'da Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti kullanılması nedeni ile duyurusu yaklaşan LG V30, Güney Kore merkezli şirketin gerçek 2017 amiral gemi akıllı telefonu olacağı belirtiliyor. Zira bugüne kadar ortaya çıkan söylentilere göre LG V30, LG G6'da çok daha üstün teknik özelliklere sahip olacak. 

Aslında LG V30'un resmi duyuru tarihi, Güney Koreli şirket tarafından Temmuz ayında açıklanmıştı. 31 Ağustos olarak açıklanan LG V30'un tanıtımı için düzenlenecek etkinliğin davetiyeleri de gönderilmeye başladı. 

LG'nin basın mensuplarına göndermeye başladığı LG V30'un davetiye görüntüsü, etkinliğin tarih ve saatinin yanı sıra telefonun adından açıkça bahsediyor. Bu noktada 31 Ağustos tarihinde LG V30'un tanıtılması kesin diyebiliriz. Ayrıca, akıllı telefonun kamera özelliklerinin pazarlama için çıkış noktası olacağını da ortaya koyuyor.

LG V30 şimdiye kadar birçok sızıntı ve söylenti ile karşı karşıya kalmış, en son dün ortaya çıkan görüntüler, cihazın tüm tasarımını gözler önüne sermişti.

LG V30 akıllı telefonun Snapdragon 835 yonga seti tarafından desteklenmesi ve çift tarafı kavisli Quad HD + 6.0 inç büyüklüğünde FullVision Plastik OLED ekranın kullanılması bekleniyor. LG V30'un bellek özellikleri henüz kesinleşmedi ancak gelen bilgilere göre 4GB ve 6GB RAM'le gelen iki farklı versiyonda piyasaya çıkacak. 

LG V30 ayrıca, LG G6'dan farklı olarak sınırlı bir kaç pazar yerine global tüm pazarlarda kablosuz şarj özelliği ile birlikte satışa sunulacak. 

Whatsapp