LG V30 ve V30 Plus, aynı gün 700 $ ve 875 $ Fiyatla Duyurulacak

LG, beklentilerin aksine Ağustos ayı sonunda iki yeni V30 modeli duyuracak. Yeni söylentilere göre LG V30 ve V30 Plus aynı anda resmiyete kavuşacak.

Güney Koreli şirket LG'nin bu ayın sonunda LG V30'u piyasaya sürmeye hazırlandığını zaten biliyorduk. Bununla birlikte, Kore haber kanallarından ETNews tarafından hazırlanan bir haberde, cihazın LG V30 Plus adını taşıyan başka bir versiyonu ile birlikte gelebileceği öne sürülüyor. 

ETNews, cihazların 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı versiyonlarına (muhtemelen daha büyük bellek kapasitesini taşıyan cihaz Plus modeli olacak) ayrılabileceğini ve "ses sistemi" ve "kablosuz şarj" konusunda farklılık gösterebileceğini iddia ediyor.

LG V30 Plus modeli muhtemelen en üst düzey telefon olacak, bu yüzden kablosuz şarj ve daha iyi ses sistemi gibi tüm yeni özellikleri ile birlikte tanıtılacak cihaz olacaktır. Bununla birlikte, Ses Sistemi denilirken tam olarak neyden bahsedildiği şimdilik bilinmiyor. 

LG V20, Quad-DAC ses desteğiyle gelmişti ancak bu yılın başlarında ortaya çıkan dedikodular LG V30'un Bang & Olufsen ses sistemi ile yükseltileceğini iddia ediyordu. Yeni ses sistemi her iki modelde de yer alacak mı? Yoksa B & O sistemi yalnızca LG V30 Plus modelinde mi yer alacak? Veya, her iki cihazda bir B & O ses sürücüsü var mı, ancak hoparlörlerinde farklılıklar olabilir mi? Şimdilik, bu konuda yalnızca spekülasyonlar üzerinden yorum yapabiliyoruz. 

ETNews ayrıca, hem LG V30 hem de V30 Plus'ın 15 Eylül'de piyasaya sürüleceğini ve sırasıyla 700 dolar ve 875 dolar karşılığında satışa sunulacaklarını iddia ediyor. LG V30 ve V30 Plus olarak iki farklı versiyonun sunulması, belirtilenlere göre, LG'nin telefonlarıyla tüketicilere daha geniş bir seçenek yelpazesi sunma stratejisinin bir parçası. 

Belirtilen fiyatlar doğru ise Bang & Olufsen ses sistemi, Kablosuz şarj ve 64GB dahili depolama alanı için 175 dolar daha fazla ödemek gerekecek. ETNews, her iki telefonun da aynı ekran, işlemci, RAM, kameralar, batarya ve IP68 derecelendirmesi ile suya ve toza karşı dayanıklı olacağını iddia ediyor.

Whatsapp