LG V30 ve V30 + için Android 8.0 Beta olarak kullanıma sunuldu

Güney Kore kökenli LG firması, V30 ile V30+ olarak isimlendirdiği akıllı cep telefonu modelleri için Android 8.0 Oreo Beta sürümünü kullanıma sunmaya başladı.

Güney Kore merkezli akıllı cep telefonu üreticisi LG, bu yıl içerisinde tanıttığı V30 ve V30+ isimli cihazlar için Android Oreo işletim sisteminin beta sürümünü kullanıma sundu. 1.2 GB boyutunda olan bu güncelleme ile birlikte cihazlara sadece önemli yenilikler değil, birçok önemli hata gidermeleri ile güvenlik önlemleri de sunuluyor.

Bu güncellemeyi telefonlarına yükleyenler Android'in en son yayınladığı güvenlik yaması ile bir dizi hata gidermelerine erişebilecekken, Oreo'nun en önemli özelliklerinden olan resim içi resim modu, uyarmalı simgeler ve birçok yenilik daha cihazlara kazandırılıyor. Hali hazırda bu güncellemeye Güney Kore'deki LG V30 ile V30+ model sahipleri erişebilecekken, daha sonra ise adım adım dünya üzerindeki tüm cihaz kullanıcılarına sunulacak.

LG Mobil tarafından gelen resmi açıklama da Güney Kore'deki kullanıcılar için Android 8.0 Oreo güncellemesinin nihai sürümünün Aralık ayına yetiştirilmesi için çalışmalara başlanıldığı söylenildi. Güncellemenin küresel pazarda en geç 2018 yılının Ocak ayına kadar tüm kullanıcılara dağıtılması bekleniliyor.

Son olarak LG G6 modeli kullanıcıları da büyük bir merakla cihazlarına güncellemenin ne zaman geleceğini beklerken, büyük ihtimalle Android 8.0 güncellemesinin yıl sonuna kadar duyurulması ve 2018 yılından sonrasında bu telefonlar için yayınlanması bekleniliyor.

Whatsapp