LG V30 Tasarımı Kılıf Üzerinde Gözler Önüne Serildi

LG'nin bir diğer amiral gemisi akıllı telefon serisine ait LG V30 modeli bu sefer kılıf üzerinde ortaya çıktı.

Ön tarafında ikincil bir ekranı olsun veya olmasın LG V30 modelinin daha önceden sızdırılan arka tarafına ait görseller hiç bir zaman değişmedi. Her sızdırılan rapor ve görsellerde LG V30 arka tarafta benzer bir tasarımı bize gösterdi.

Bugün, LG V30'un arka tasarımını açığa çıkaran yeni görseller ortaya çıktı. Bu görüntüler daha önceki ortaya çıkan tüm sızıntılarla uyumlu görünüyor. En yeni LG V30 görselleri cihaza ait çeşitli kılıflar üzerinde ortaya çıktı. Yani aşağıdaki görsellerde cihazı kılıf içerisinde görebilirsiniz.

LG V30 modelinin arka tarafında LED Flaş desteğine sahip yeni nesil bir çift kamera sensörü bulunuyor. Kamera bölümünün hemen altında bir parmak izi sensörü yer alıyor. Geçmişteki söylentilere göre, LG V30, arkada tarafında 13MP + 13MP çözünürlüğünde çift kamera sensörüne sahip olacak. 

USB Type C girişi cihazın alt kısmında bulunurken 3.5mm kulaklık girişi cihazın üst kısmında bulunuyor. Ses ayarlama tuşları cihazın sol tarafında bulunuyor. Bu görseller LG V30'un daha önceden sızdırılmış görüntüleriyle uyumludur. LG V30 özelliklerine gelecek olursak 18: 9 FullVision özelliğine sahip bir ekran paneli kullanılması bekleniyor ve LG G6'dan bile daha az ön çerçeveye sahip olması bekleniyor. LG V30, Snapdragon 835 işlemciye ve 6GB RAM'a sahip olacak ve kablosuz şarj özelliğini de destekleyecek. LG V30'da 3200 mAh kapasiteye sahip bir pil bulunacak.

Whatsapp