LG V30 Modelinin Sahip Olduğu Arayüz Özellikleri Firma Tarafından Tanıtıldı

LG geçen günlerde tanıttığı yeni amiral gemisi LG V30 modelinin sahip olduğu arayüz özellikleri ile ilgili bir video yayınladı.

LG V30, geçtiğimiz çarşamba günü IFA fuarında Berlin'de LG V serisi akıllı telefonların en yenisi olarak duyuruldu. Beklendiği gibi cihaz bu sefer çift ekran özelliği ile beraber gelmedi. LG UX arayüzünün yenilenmiş bir hali LG V30 modelinde yer alıyor. LG yayınladığı yeni bir video ile yeni LG UX arayüzünün özelliklerini kullanıcılarına gösteriyor.

Yazılımda yer alan çubuk GIF yaratma da dahil olmak üzere yakalama ve çizme araçlarını içeriyor. Uygulama kısayollarına ayrıca bir müzik çalar, rehber ve çağrı yönetimi gibi bazı yeni özellikler eklenmiş durumda. Always On Display özelliği LG V30 modelinde bulunuyor. OLED ekran paneli ile düşük güç tüketimi sayesinde diğer LG modellerine göre Always On Display özelliği daha verimli bir şekilde çalışabiliyor.

LG videoda ayrıca kamera özelliklerine de dikkat çekiyor. Video kaydı için nokta yakınlaştırma ve birbirinden kaliteli video düzenleme araçları ile daha kaliteli işler ortaya çıkarabileceksiniz. Yeni eklenen bir kaç ufak tefek kamera özelliğinin yanı sıra manuel mod üzerinde yapılan değişiklikler ile kendiniz kamera ayarlarını değiştirerek ortaya harika fotoğraflar çıkarabileceksiniz.

V30'da yer alan dörtlü DAC, ön ayarlı şekilde cihazın üzerinde geliyor. Uygulama kısayolları, en çok kullanılan işlevlere hızlı bir şekilde erişebilmenizi sağlayan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Cihazda ayrıca Google Asistan desteği de bulunuyor. 

Whatsapp