LG V30 Modeli Full Vision Ekran Özelliği İle Beraber Gelecek

LG'nin çift ekranlı telefon serisi olan V serisinin yeni üyesi LG V30 Full Vision ekran özelliğine sahip kaliteli bir ekran paneli kullanacak.

2017 yılının ikinci yarısında piyasaya sunulması beklenen LG V30, geçen yılki V20 modelinin halefi olarak boy gösterecek olan cihazın, ana ekranın üstünde ikincil ekrana (Ticker) sahip bir OLED ekran paneli kullanması bekleniyor.

Yakın bir tarihte tanıtılması beklenen cihazın görüntüleri oldukça net bir şekilde sızdırılmış durumda. Bugün sızdırılan yeni görüntüler daha önceden sızıdırılmış konsept tasarımı doğrular nitelikte. Cihazı orijinal biçiminde gösteren resimler LG V30 konsept görüntülerine oldukça benziyor.

Ana ekranın üst kısmında ikincil bir ekran bulunurken, ikincil ekranın ortasında bir ön kamera yer alıyor. Alt kısımda, hoparlör ızgarası, USB Type C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi, LG V20'deki gibi aynı konumda bulunuyor. Arka tarafta aralarında LED flaş olan iki kamera yer alıyor. Yuvarlak parmak izi okuyucusu kameraların hemen altında konumlandırılmış.

Teknik özelliklere gelince, pek fazla bir şey bilmiyoruz, ancak LG V30 modelinin en yeni üst seviye işlemci olan Snapdragon 835 işlemcisi ile beraber gelmesini bekliyoruz. Cihazda ayrıca 6GB RAM ve geliştirilmiş kamera özelliklerinin yer almasını bekliyoruz.

LG V30 ilk bakışta LG G6 ile benzer arka tasarıma sahip olsa da ön tarafta yer alan ikinci ekranı onu diğer cihazlardan farklı kılan en büyük özelliği olarak karşımıza çıkıyor. LG V30 modelinin güncel işlemci ve yeni kamera yetenekleri ile kullanıcıların dikkatini üzerine çekeceğinden hiç şüphemiz yok.

Whatsapp