LG V30+ İçin Sprint Tarafından Ağustos Ayı Güncellemesi Yayınlandı

ABD merkezli Sprint operatörü tarafından LG V30+ modeli için Ağustos ayı Android güvenlik yaması bulunan yeni sistem güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı.

ABD'nin büyük operatörlerinden biri olan Sprint, LG V30 Plus kullanıcıları için yeni bir yazılım güncellemesi göndermeye başladı. LS99822a sürüm numarasını taşıyan bu yeni güncellemenin içerisinde hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri bulunurken aynı zamanda Ağustos 2018 Android güvenlik yamasıda bulunuyor.

Daha önce dağıtılan güncellemede galeri uygulamasında meydana gelen birtakım sorunlar vardı. Bu sorunlar cihazı fabrika ayarına döndürerek çözülüyordu. Şimdi ise bu ve buna benzer bilinen birçok hata giderilmiş durumda. Sizde eğer Sprint imzası taşıyan LG V30+ modelini kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girebilir ve güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Bu bir OTA güncellemesi olduğundan dolayı bütün LG V30+ modellerinin güncellemeyi hemen almayacağını belirtmemiz gerekiyor. Kademeli olarak dağıtılan güncellemenin önümüzdeki günlerde bütün cihazlara ulaşacağını söyleyebiliriz.

LG V30+, Android 8.0 Oreo güncellemesini almıştı. Şimdi ise bu cihazın yakın zamanda Android 9 Pie güncellemesi alması bekleniyor. Yıl sonuna doğru üst modellerden başlayarak birçok firma gibi Güney Koreli LG'de Android 9 Pie güncellemesini cihazlarına dağıtacaktır. Şuan için LG'nin Android 9 Pie güncellemesini kesin olarak hangi tarihte ve hangi cihazlara vereceği ne yazık ki bilinmiyor. Fakat LG V30 serisinin bu güncellemeyi alacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Whatsapp