LG V30 için Android Oreo Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

LG, amiral gemisi LG V30 için Android 8.0 Oreo güncellemesini, beta testlerine başladıktan yaklaşık bie ay sonra yayınlamaya başladı.

Güney Kore merkezli üreticinin en son amiral gemisi LG V30 için Android Oreo beta programı hayata geçtikten yaklaşık bir ay sonra, güncellemenin kararlı sütümü kullanıcılara dağıtılmaya başladı. Şu anda, şirketin ana vatanı Güney Kore'deki LG V30 kullanıcıları, Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başladı. 

Kg V30 için Android 8.0 Oreo güncellemesi yaklaşık olarak 1412 MB civarında bir boyuta sahip ve hem OTA hem de LG Bridge yazılımıyla üzerinden sunuluyor. Böylece kullanıcılar isterlerse manuel olarak da güncellemeyi kurabilirler. 

Söylemeye gerek olmasa da tüm standart Android Oreo yeniliklerinin güncelleme dahil edildiğini belirtelim. Buna ek olarak, LG'nin açıklaması da güncellemenin bazı LDAC ile ilgili geliştirmeleri de beraberinde getirdiğini ortaya koyuyor.

Güncellemenin diğer önemli ülkeler ve pazarlama ne zaman kullanıma sunulacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak tahminlere göre yeni yılın il hatalarından itibaren başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere Andriod Oreo güncellemesinin tüm LG V30 kullanıcıları için indirmeye sunulması bekleniyor. 

Whatsapp