LG V30 Görüntüleri, Pazarlama Kampanyası Üzerinden Sızdırıldı

LG V30'un görüntüleri bu sefer de şirketin pazarlama kampanyası ekibi tarafından internete sızdırıldı. LG V30, tüm açılardan gözler önüne seriliyor.

Akıllı telefon sızıntıları her zaman oluyor ve bu haberler hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Bu haber ise LG hayranları için. Şirket, katılımcıların bir LG telefonu ile çekim yapmalarını içeren yıllık yaratıcı yarışmalara ev sahipliği yapmak için Joseph Gordon-Levitt ile birlikte çalışıyor. Bu yıl iki firma yine işbirliği yapıyor ve son video sunuları, 31 Ağustos'ta duyurulacak olan LG V30 olduğunu varsayabileceğimiz henüz duyurulmamış bir cihaza sahip.

Bu sızıntıda, LG'nin yaklaşmakta olan akıllı telefonunu her açıdan gösteriyor, ancak aynı zamanda çift objektifli kameradan fotoğraf ve video örnekleri de sunuluyor. 

LG V10'dan bu yana LG, amiral gemisinin ses ve kamera özelliklerini tanıtmak için Joseph Gordon-Levitt ile ortaklık kurdu ve bu yıl duyurulacak olan LG V30'da da farklılık yok. LG ve prodüksiyon web sitesi - HitRecord - LG V30'u tanıtmak için bir araya geldiler ve Neyse ki bizim için V30'dan bir sürü fotoğraf ve video HitRecord'da yayınlandı. Bütün fotoğrafları ve videoları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukarıdaki ekran görüntülerinden de görebileceğiniz gibi HitRecord'daki videolar yaklaşmakta olan LG V30'u her açıdan gösteriyor: Cihaz ön cepheden Plastik OLED olduğu onaylanan 2:1 en-boy oranına sahip FullVision ekranı ile LG G6'ya benziyor. Çift kamera lensi, bir lazer sensörü ve bir parmak izi tarayıcısı bulunan cihaz, arka tarafında açıkça LG tasarım izlerini taşıyor. İlginçtir, LG'nin Samsung'un yaklaşımına adapte olabileceği ve Arka taraf için farklı renk seçenekleri sunabileceği, ancak tüm versiyonlar için üniform bir siyah ön panele sahip olduğu anlaşılıyor.

Web sitesi ayrıca V30 kameralarından neler bekleyebileceğimiz konusunda bize biraz fikir de vermekte. Her ne kadar kesin bir karar verebilmek için resmi duyuruya kadar beklemek zorunda kalsak da, ön ve arka kamera örnekleri net ve iyi görünüyor. Video kaydı her zaman V-serisinin öne çıkan özelliğiydi, bu nedenle düşük ışıkta bile sabitlenmiş ve detaylı görüntüleri görmek şaşırtıcı değil.

Beklendiği gibi, LG V30 serinin imza özelliği ikincil ekrana sahip olmayacak, ancak bildirimler ve uygulama kısayolları için yazılım tabanlı "kayan çubuk" özelliği uygulanacak.

Whatsapp