LG V30, Dünyanın En Geniş Diyafram Aralığına Sahip Kameralı Akıllı Telefonu Olacak

LG, yeni amiral gemisi LG V30'un f / 1.6 diyafram açıklığına sahip olacağını resmi olarak doğruladı. Bu da LG V30'u dünyanın en geniş diyafram aralığına sahip akıllı telefonu yapacak.

LG, yeni amiral gemisi V30'un kamera ile ilgili bazı ayrıntılar paylaştı. Güney Koreli şirket, cihazın "dünyanın en geniş diyafram açıklığını ve en akıllı objektifini bir akıllı telefonda barındıracağını" iddia ediyor.

LG V30, selefi gibi çift kamera kurulumuna da sahip olacak. Bununla birlikte, şirket ana kamera modülünün bir f / 1.8 lensle karşılaştırıldığında, LG için bir ilk olacak % 25 daha fazla ışığı içine alan bir f / 1.6 lensi içerdiğini söylüyor.

LG tarafından yapılan bir basın açıklamasınds "Cam Crystal Clear Lens aynı zamanda bir plastik mercekten daha iyi ışık toplama yeteneği ve daha iyi renk üretimi sunar " deniliyor. Açıklamanın devamında "Bu, LG V30'u özellikle fotoğraf ve video çekimleri için çok uygun kılıyor "  denildi. 

Şirket ayrıca, LG V30'un geniş açı kamerasında, LG V20'lere kıyasla % 30 daha düşük kenar bozulması olduğunu iddia ediyor. Duyurusu yaklaşan akıllı telefonun arka kamera modülünün öncekiyle karşılaştırıldığında % 30 daha küçük olduğu da ortaya çıktı.

Kamera özelliklerinin yanı sıra, yayınlanan ayrı bir basın bülteninde, V30 ve diğer gelecekteki diğer LG cihazlarının yüksek çözünürlüklü dokunma hissi için Immersion'un TouchSense teknolojisini kullanacağı açıklandı. Bu teknolojinin, "cihaz üreticilerinin gerçek dünyayla bağlantılı deneyimleri simule etmesini sağladığı" iddia ediliyor.

Yüksek Teknoloji dokunma hissi sayesinde kullanıcılar mobil ekranda tuşları hissedebiliyorlar. Otun oynarken G kuvvetinin ekrandaki arabaya uygulandığı S kavisler üzerinden hissedilebiliyor. Aynı zamanda film izlerken bir patlamanın şiddetini hissetmek de mümkün olabiliyor.

 LG V30, 31 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurulacak. Ancak satışa çıkış tarihi ve fiyatı henüz kesinlik kazanmadı. 

Whatsapp