LG V30 Basın Görseli Sızdırıldı

İnternete sızdırılan ve LG V30'da ait olduğu iddia edilen bir basın görseli, daha önce sızdırılan 6 inç ekranlı amiral gemisi görselini doğruluyor.

Bugün sabah saatlerinde Asya'da, LG muhtemelen LG V30'da kullanılacak olan Plastik OLED Full Vision ekranı gösteren bir basın bülteni yayınladı. LG V20'de bulunan 5.7 inçlik ekrandan daha büyük 6 inçlik ekran olsa da, 18: 9 en-boy oranı sayesinde LG V30, öncekinden daha küçük bir gövdeye sahip olacak. 

LG V30, iddia edilen 31 Ağustos tarihinde duyurulduğunda, Güney Kore merkezli şirketin teni amiral gemisinde bu ekranın yer alacağı düşünülüyor. Aslında bu duyuru, 1 Eylül tarihinde Berlin'de başlayacak IFA 2017 Tüketici Elektroniği Fuarının başlamasından sadece bir önce gerçekleşecek. Tasarım, bu yıl trend olan ince çerçeve ortaya çıkarıyor ve cihazın ön yüzünde hiçbir buton mevcut değil. Söylentilere göre bu yıl piyasaya sunacağı akıllı telefon modellerinde ikincil ekran kullanmayacağı iddia edilen LG, ses tuşlarını ise telefonun sol tarafına yerleştirmiş. 

LG V30 basın görseli, kısa bir süre önce twitter üzerinden paylaştığı güvenilir bilgiler sayesinde ün kazanan @OnLeaks tarafından paylaşılan, telefonun taslağıyla örtüşüyor gibi görünüyor. LG V30 akıllı telefon, 6GB RAM ile birlikte bir Snapdragon 835 yonga seti ve gelişmiş ses için yükseltilmiş bir Quad-DAC ses teknolojisine sahip olacak. 

LG V30'un Android 8.0 işletim sistemi ile piyasaya sunulacağı yönünde bazı söylentiler bulunuyor bu ancak henüz doğrulanmış bir bilgi değil. Diğer olası özellikler arasında kablosuz şarj desteği, çiftli arka kamera kurulumu ve Arka tarafta yer alan bir parmak izi tarayıcı bulunmakta. 

Whatsapp