LG V20 için iki yeni tanıtım filmi geldi

LG, yeni üst seviye akıllısı V20 için iki yeni reklam filmini yayınladı..

LG'nin yeni üst düzey akıllı telefonu bu ay başında resmi olarak duyurulmuştu. Geçtiğimiz sene çift ekran ve çift ön kamera ile sunulan LG V10 modelinin halefi olarak gelen yeni cihaz LG V20 olarak adlandırılmış ve çift ekran ile gelen cihaz ayrıca Google'ın geçen ay sunduğu Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile duyurulan ilk akıllı telefon olma özelliğine de sahip.

https://www.youtube.com/watch?v=4JDJUP2YUfY

LG V20 henüz satışa sunulmuş değil ancak gelen yeni bilgilere göre bu ayın sonlarında Güney Kore'de satışa sunulmaya başlanacak. Cihazın Amerika Birleşik Devletleri pazarına ise 21 Ekim tarihinde sunulacağı ifade ediliyor.

LG V20 çıkmadan teknoloji devi firma iki yeni reklam filmi yayınladı. Bu reklam filmlerinde kamera 32-bit Hi-Fi Quad DAC ve Steady Record 2.0'a vurgu yapıyor. 32-bit Hi-Fi Quad DAC ile üst seviye müzik ve video deneyimi sunulurken, Steady Record 2.0 ise Qualcomm'un yeni EiS teknolojisi olmakta.

https://www.youtube.com/watch?v=L9piHHBJqkU

LG V20 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca 2.1" ikinci bir ekran daha yer almakta. 4GB sistem belleğine sahip olan LG V20'nin dahili veri kapasitesi ise 32GB ve 64GB olarak belirlenmiş.

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alan cihazın arkasında 16MP + 8MP olmak üzere çift kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp