LG V20, gelecek ay ABD'de SIM kilitsiz olarak satışa sunulacak

ABD pazarında gelecek ay LG V20 akıllı telefon SIM kilitsiz olarak satın alınabilecek.

Güney Kore devi LG'nin son dönemde sunduğu en önemli modellerden birisi V20 adındaki üst seviye cihaz oldu. Eylül ayı ortalarında düzenlenen etkinlikte gün yüzüne çıkan LG V20, dayanıklı yapısı ve üst düzey donanım özellikleri ile dikkat çekerken, ayrıca Google'ın yeni Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile duyurulan ilk akıllı telefon oldu.

LG V20, kademeli olarak bazı ülkelerde satışa sunulmaya devam ederken, ilk olarak sunulduğu ülkelerden birisi de Amerika Birleşik Devletleri olmuştu.

Baktığımızda LG V20 akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren cep telefonu operatörleri AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless ve US Cellular üzerinden satın alınabilmekte. Ancak gelen bilgilere göre gelecek ay itibari ile LG V20, SIM kilitsiz olarak perakende satıcılar üzerinden de satışa çıkartılacak.

LG V20'nin teknik özelliklerini sizlere hatırlatacak olursak eğer, akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ayrıca önünde 160x1440 piksel çözünürlüğünde bir başka ekran daha bulunmakta. 4GB sistem belleği içeren akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak akıllı telefonda yer alıyor.

LG V20 akıllı telefonun arkasında 16MP + 8MP olarak çift kamera bulunuyor. Ön kamera da 8MP olarak geliyor. Batarya ise 3.200mAh olmakta. Cİhaz gücünü ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden almakta.

Bu cihazın gelecek ay Newegg ve B&H gibi perakende satıcılar üzerinden 799$ gibi bir fiyat etiketi ile satışa çıkması bekleniyor. 

Whatsapp