LG V20, başlangıçta Avrupa'da sunulmayabilir

LG'nin yeni duyurduğu üst seviye akıllısı Avrupa pazarına geç mi girecek?

Geçtiğimiz gün Güney Kore kökenli teknoloji devi LG, yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Bu yeni cihaz LG V20 adı ile geldi ve üst düzey donanım bileşenleri akıllı telefonda yer alırken, geçtiğimiz sene yine LG tarafından sunulan LG V10'un halefi oldu.

LG'nin yeni akıllı telefonu bu ay içerisinde Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa çıkacak. Ayrıca Avrupa pazarında da LG V20'nin raflardaki yerini alması beklenirken, kötü bir haber Avrupa'da yaşayan teknoloji meraklıları için geldi.

Belçika merkezli Geekster adındaki bir sitede editör olarak görev yapan Yoric Dupon tarafından Reddit üzerinden paylaşılan bilgiye göre LG; ilk planda LG V20'yi Avrupa pazarına sunma planları bulunmuyor. Geçtiğimiz sene hatırlanacağı üzere Samsung da Galaxy Note5 akıllısını Avrupa pazarına geç sunmuştu.

LG V20 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel ve 2.1" büyüklüğünde ve 160x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 4GB sistem belleği içeren yeni cihazın ayrıca dahili veri kapasitesi ise 64GB olmakta.

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alan LG V20'nin arkasında 16MP + 8MP olmak üzere çift kamera bulunurken, Selfie kamerası da 8MP çözünürlük sunuyor. İşletim sistemi Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi içeren cihaz ayrıca 3.200mAh batarya ile geliyor.

Whatsapp