LG V20, Android 9.0 Pie Güncellemesini Almaya Başladı

LG'nin eski amiral gemisi V20 için sürpriz bir şekilde Android 9.0 Pie güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

LG'nin mevcut amiral gemisi cihazlarından G8 ThinQ ve V50 ThinQ yakın zamanda Android 10 güncellemesini almaya hazırlanırken şirketin eski amiral gemisi telefonlarından LG V20 için sürpriz bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Güney Koreli şirketin 2017 yılında piyasaya sürdüğü G6 ve V30 modelleri halihazırda Android 9.0 Pie işletim sistemi güncellemesini beklemeye devam ederken bugün sürpriz bir şekilde daha da eski bir model olan LG V20 için Android 9.0 Pie işletim sistemi güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı.

Bilmeyenler için LG V20, Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle beraber 2016 yılında piyasaya sürülmüş ve ardından Android 8.0 Oreo güncellemesini almıştı. LG'nin şimdilik kendi vatanında dağıtmaya başladığı bu güncellemenin önümüzdeki haftalarda dünya genelindeki tüm kullanıcılara dağıtılıp dağıtılmayacağını zamanla göreceğiz.

Halihazırda birçok firmanın eski veya yeni akıllı telefonları için Android 10 güncellemesini dağıttığını düşünecek olursak LG gibi bir şirketin Android 9.0 Pie güncellemesi için bir hayli geç kaldığını söyleyebiliriz. Merak edenler için LG V20 Android 9.0 Pie güncelleme değişiklik listesinde yeni pil tasarrufu özellikleri, gelişmiş güvenlik iyileştirmeleri ve yenilenen arayüz yer alıyor.

Whatsapp