LG V20 Android 8.0 Oreo Güncellemesi Çıktı

LG'nin çift ekranlı amiral gemilerinden biri olan LG V20 için sonunda beklenen Android 8.0 Oreo güncellemesi dağıtılmaya başladı.

LG geçtiğimiz haftalarda LG V30 ve LG G6 başta olmak üzere diğer 2017 üretimi akıllı telefon modellerinin Android 8.0 Oreo güncellemelerini sunmayla meşguldü. Şimdi ise telefonlar arasında sıranın LG V20'ye geldiği görülüyor. LG V20'nin ardından ise daha eski amiral gemilerinden biri olan LG G5'in Android 8.0 Oreo güncellemesine kavuşması bekleniyor. Elbette LG G5'in ilerleyen haftalarda bu güncellemeyi almaya başlaması bekleniyor.

Bugün bazı V20 kullanıcıları Android 8.0 güncellemesini aldığına dair açıklamalarda bulundu. Ayrıca bu açıklamalarını desteklemek için güncelleme bildirimine ait ekran görüntülerini de paylaştılar. Şuan itibariyle dağıtılmaya başlanan güncellemeler F800S ve F800L model numaralı varyantlar için OTA üzerinden geliyor. Bu varyantların Kore'de satılan varyantlar olduğu belirtiliyor. LG V20 Android 8.0 güncellemesi 20c yazılım sürümü ve 1.6 GB civarında bir boyut ile birlikte geliyor.

Eğer güncellemede herhangi bir büyük sorunla karşılaşılmazsa önümüzdeki birkaç hafta içerisinde V20 Android 8.0 güncellemesi dünya genelinde dağıtılmaya başlayabilir. Şuan için güncellemenin Kore'de dağıtıldığı düşünülüyor.

LG V20 bilindiği üzere piyasaya Android 7.1.2 Nougat işletim sistemi ile sunulmuştu. Android 8.0 güncellemesinin ardından Android 9.0 güncellemesini de alması bekleniyor. Ülkemizde de satılan V20 modeline sahipseniz önümüzdeki haftalarda güncelleme bölümünden ara sıra güncellemeleri kontrol etmeyi unutmayın.

Whatsapp