LG V20 akıllı telefonun renkleri ortaya çıktı

LG'nin üst seviye akıllısının hangi renklerle satışa sunulacağı belli oldu.

LG'nin yeni bir etkinliği çok yakında düzenlenecek. Bir çok firma, Almanya Berlin'de şu anda gerçekleştirilen IFA 2016 etkinliğini tercih ederken, Güney Kore devi firma, 6 Eylül tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrinde düzenleyeceği etkinlikle yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20'yi resmi olarak duyuracak.

LG'nin yeni akıllı telefonu oldukça fazla kişi tarafından merakla beklenirken, cihazın özellikle video ve ses olmak üzere multimedya yönü ön plana çıkacak. 32-bit Quad DAC ile eşsiz bir müzik keyfi sunmaya hazırlanan LG V20'de Bang & Olufsen ile işbirliğine gidilmiş ve cihazın kutusunun içerisinde B&O kulaklık da yer alacak.

Yeni akıllı telefon LG V20 hakkında bilgiler gelmeye devam ederken şimdi de cihazın renkleri ortaya çıktı. Buna göre akıllı telefon Urban Grey, Sweet Silver ve Romantic Pink renklerle gelecek.

LG V20'nin ekranı 5.7" büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde geliyor. Ayrıca selefi LG V10'da da olduğu gibi yeni modelde de ikinci bir ekran yer alacak ve bu ekran 2.1" büyüklüğe sahip olacak. Akıllı telefon 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içerecek.

Çift arka kamera ile sunulacak olan LG V20'nin ön kamerası da 8MP olarak gelirken, işletim sistemi olarak da Google Android 7.0 Nougat ile sunulacak olan ilk akıllı telefon olacak.

Whatsapp