LG V10'un yeni versiyonu Eylül ayında duyurulacak

LG'nin dayanıklık V10 modelinin yeni versiyonu ne zaman duyurulacak?

Geçtiğimiz sene yakaladığı çıkışı bu sene de sürdürmeyi amaçlayan LG bir çok yeni akıllı telefon sunarken, özellikle de LG G5 adındaki amiral gemisi modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Bu akıllı telefon modüler tasarımı ile büyük ilgi görürken, şimdi de bir başka üst seviye modelinin duyuru hazırlıkları içerisinde.

Geçtiğimiz sene sonlarına doğru LG, oldukça dikkat çeken bir akıllı telefon modelini firma pazara sunmuştu. Bu cihaz LG V10 adı ile gelirken, üst seviye teknik özellikleri, çift ekranı, çift ön kamerası, askeri dayanıklılık standartlarına uygun olarak gelen yapıya sahipti.

Şimdi de gelen bilgilere göre LG, bu akıllı telefonunun halefi yeni model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ve gelen yeni bilgilere göre de cihaz Eylül ayında duyurulabilir. Henüz cihazın hangi isim ile geleceği bilinmiyor. LG V11 ya da LG V20 olabilir, ya da daha farklı bir ismi Güney Kore devi firma kullanabilir.

Yeni LG V11/V20 akıllı telefon iddialara göre yine çift ekran ile gelecek. LG V10'a baktığımızda ekranlardan biri 5.7" büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğünde ana ekran olacak ve ayrıca 2.1" büyüklüğünde gelmişti.

Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga setinin yer alabileceği bu akıllı telefon ayrıca dayanıklı tasarım ile gelecek. Büyük ihtimal yine askeri dayanıklılık standartları içerecek.

LG'nin kötü giden LG G5 amiral gemisi satışlarının ardından özellikle de bu yeni akıllı telefon ile finansal tablosunu düzeltmeyi amaçladığı ifade ediliyor.

Whatsapp