LG Stylo 4, 6.2 inç Ekran ve Android 8.1 Oreo ile Piyasaya Çıktı

LG'nin dokunmatik kalem destekli alt seviye yeni akıllı telefonu LG Stylo 4 bugün Amerika Birleşik Devletleri'nde resmi olarak piyasaya çıktı.

Güney Koreli üretici LG, ABD'de yeni bir akıllı telefonu daha piyasaya sundu. LG Stylo 4 adını alan akıllı telefon, 2160 x 1080 piksel çözünürlükte 6.2 inç ekrana sahip ve 1.8 GHz Octa-core işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti tarafından destekleniyor. Cihazın dahili depolama 32GB olurken RAM ise 2GB olarak belirlenmiş. 

.LG Stylo 4 akıllı telefonun kamera özellikleri tarafında ise 13MP tek lensli bir arka kamera ve 5MP ön kamera yer alıyor. Akıllı telefon, adından da anlaşılacağı üzere Stylus Pen yani dokunmatik kalemle birlikte geliyor ve arka tarafında parmak izi tarayıcı yer alırken cihaz, Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip. Tüm bu donanım ise 3.300 mAh batarya ile destekleniyor. 

Telefon kilitli iken sadece Stylus kalemi çıkartarak yazmaya veya not almaya başlaması mümkün kılan Screen off Memo gibi yazılım özelliklerinin yanında video snippetleri çekmeyi ve bunları GIF'e çevirmeyi sağlayan GIF Capture özelliği de yer alıyor. NFC desteğine sahip olan Stylo 4, Google Lens'e rakip olan LG QLens desteğine de sahip. 

Aslında basit bir şekilde açıklamak gerekirse LG Stylo 4, LG Q Stylus modelinin daha az belleğe sahip versiyonu da diyebiliriz. Akıllı telefon şu anda Metropc mağazalarında 179$ fiyatla satın alınabilir durumda. 

Whatsapp