LG Stylo 2 Plus akıllı telefon ABD'de satışta

LG, giriş seviyesi özellikler içeren akıllı telefon modellerini ABD'de sunmaya devam ediyor.

Samsung'un Galaxy Note ailesi pazarda oldukça fazla ilgi görürken, bütçesi yeterli olmayan ancak bu tarz akıllı telefon modellerinden hoşlanan teknoloji meraklıları için daha uygun çözümler de sunulurken, bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz dönemde LG Stylo adı ile sunulan akıllı telefon olmuştu.

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında LG Stylo akıllı telefon ABD pazarında Boost Mobile ve Cricket Wireless üzerinden satışa sunulmuştu. Kısa bir süre önce Nisan ayında da LG; bu sefer de LG Stylo 2 adındaki modelini duyurmuştu. Bu akıllı telefon da ABD'de satışta.

Şimdi de LG yeni bir LG Stylo versiyonu ile daha karşımıza geldi. LG Stylo 2 Plus adına sahip olan bu yeni akıllı telefon ABD'de Metro PCS tarafından satışa sunuldu. Cihazın fiyatı ise 220$ olarak belirlenmiş. Ancak 70$ mail-in-rebate sonrası cihaz 150$ maliyete sahip.

LG'nin Stylus Pen desteğine sahip olan akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olmakta. Akıllı telefon 2GB sistem belleği içerirken, ayrıca dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak yer alıyor. 

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan LG Stylo 2 Plus akıllı telefon 13MP Led flaş destekli arka kamera içeriyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak gelmekte. Yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 430 olarak yer alıyor.

2.900mAh batarya ile gelen akıllı telefonun arkasında ayrıca parmak izi tarayıcısına da yer verilmiş. 

Whatsapp