LG Spirit akıllı telefon için Android Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı

LG'nin geçtiğimiz sene sunduğu Spirit adındaki akıllısı için Marshmallow vakti.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan LG şu sıralar sunduğu Android 6.0 Marshmallow güncellemeleri ile gündemde. Güney Kore devi firma sadece üst seviye modelleri için Android Marshmallow sunmazken, giriş ve orta seviyede de güncelleme alan cihazlar karşımıza geliyor.

Geçtiğimiz günlerde LG'nin akıllı telefon modellerinden birisi olan LG Magna için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin yayınlandığı haberi gelmişti. Şimdi de yeni bilgilere göre LG'nin Marshmallow güncellemesine kavuşan bir başka akıllı telefon modeli de LG Spirit oldu.

Avrupa pazarında ilk olarak Yunanistan güncelleme alan ülke olurken, H440N model numarasına sahip cihaz için geldiğini belirtelim.

Güncelleme ile birlikte Doze, Google Now on Tap gibi yenilikler, yeniden tasarlanan uygulama izinleri ve pek çok yenilik güncelleme ile gelirken, ayrıca Mayıs ayın Android güvenlik güncellemesi de yer alıyor.

LG Spirit akıllı telefon 4.7" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 410 olarak yer alıyor.

1GB sistem belleğine sahip olan LG Spirit akıllı telefon ayrıca microSD kart ile arttırılabilir 8GB dahili veri kapasitesi cihazda yer alıyor. Akıllı telefon 8MP arka kamera içeriyor ve ön kamera da 1MP olurken, Google Android 5.0.1 Lollipop ile ilk olarak sunulan LG Spirit'in bataryası ise 2.100mAh olmakta.

Whatsapp