LG Q6'nın Snapdragon 430 Yonga Seti, Benchmark Testinde Doğrulandı

LG, yeni akıllı telefonu LG Q6'nın gün yüzüne çıkarmaya hazırlanırken, bu yeni akıllı telefonla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, akıllı telefon pazarında iki yıldır zorluklar yaşıyor. Amiral gemisi G5 modelinde modüler tasarımı deneyen ve istediği başarıyı yakalayamayan LG, bu yıl sunduğu LG G6 ile modüler tasarımı terk etmişti. Ancak ne var ki LG G6 da başarılı satış rakamlarına ulaşmayı başaramadı. Güney Kore merkezli şirket şimdi alt modellerle satışlarını desteklemeyi amaçlıyor. 

Geçtiğimiz günlerde LG G6 Plus ve G6 Pro modellerini piyasaya sunan LG, şimdi de LG Q6 modeli ile uygun fiyat grubunu hedef alıyor. 11 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan LG Q6, benchmark sitesinde ortaya çıktı ve cihazın bazı teknik özellikleri de doğrulanmış oldu. Geekbench'te ortaya çıkan bir cihaz sayesinde, LG G6'nın mini sürümünün özelliklerinden bazılarını öğreniyoruz. 

Geekbench listesine göre, LG Q6,  1.4 gHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 430 yonga setinden güç alıyor. LG Q6, 3 GB RAM'e sahip ve Android Nougat 7.1.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

LG Q6'nın Geekbench test puanları tarafında ise tek çekirdekli testte 622, çok çekirdekli testte ise 1777 puana ulaştığı görülüyor. Rakamlar muhteşem değil, ancak mütevazi yonga seti göz önüne alındığında daha fazlasını beklememeliyiz. 

Daha önce ortaya çıksn bazı söylentilere göre LG Q6'nın 5.4 inç büyüklüğünde 18:9 En-Boy oranına sahip Full Vision ekran paneline sahip olacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp