LG Q6 ve Q6+'ın Fiyatı Belli Oldu

LG’nin bugün resmi duyurusunu yaptığı orta,seviyedeki yeni akıllı telefonları LG Q6 ve LG Q6+'ın fiyatları ortaya çıktı.

Güney Kore merkezli şirket LG, bugün erken saatlerde orta seviye yeni serisinin - Q6α, Q6 ve Q6 + - ilk modellerini resmi olarak duyurdu. Üç akıllı telefonun belki de en önemli özelliği, 5.5-inç Full HD + ekran ile 18: 9 en-boy oranı sahip Full Vision ekrana sahip olmaları. Akıllı telefonun ekranı, amiral gemisi G6'da olduğu gibi oldukça ince çerçevelerle çevrili. 

Her ne kadar Güney Koreli üretici, üçlücünün tüm önemli özelliklerini ayrıntılı bir şekilde açıklamış ve çıkış tarihi için kabaca bir tarih vermesine rağmen, akıllı telefonların ne kadara mal olacağı konusunda hiçbir bilgi verilmedi. Neyse ki Güney Kore'den gelen bilgiler cihazların fiyatları hakkında kabaca bir tahminde bulunmamızı kolaylaştırıyor. 

INews24 kaynaklarına göre, piyasaya sürüldüğünde, LG Q6 ve Q6 + sırasıyla 418,000 won ve 499,000 won perakende satış fiyatına sahip olacak. Para birimini ABD doları'na çevirdiğimizde, bu fiyatlar yaklaşık olarak 363$ ve 433$ 'a denk geliyor. İlginç bir şekilde, RAM ve dahili depolama alanı açısından diğer ikisinden farklı olan düşük seviye Q6a modelinin fiyat etiketi için hiçbir ayrıntı verilmedi.

Tabii ki, bu fiyatların batı pazarları için bir miktar daha yükseltilebileceğini unutmamalıyız, bu nedenle alt ve üst seviye versiyonun 380$ ve 450$ civarında satışa sunulmasını bekleyebiliriz. Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer husus, bu bilgilerin resmi olmadığını ve temkinli yaklaşılması gerektiğidir. Neyse ki, üç akıllı telefonun da Asya pazarlarında Eylül başında piyasaya sürüleceği açıklandığı için, öğrenmek için çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız 

Whatsapp