LG Q6 Satışları 2 Ağustos'ta Başlayacak

LG'nin geçtiğimiz ay duyurusunu yaptığı yeni akıllı telefon serisi önümüzdeki günlerde satışa sunuluyor. LG Q6, 2 Ağustos tarihi itibariyle satışa sunulacak.

Güney Kore merkezli üretici LG, Ağustos ayının başlarında yeni Lg Q Serisi akıllı telefon modellerini resmi olarak başlatmıştı. İlk olarak LG Q6, Q6+ ve Q6a olmak üzere üç farklı modelde sunulan yeni Lg Q Serisi akıllı telefon ilan, bu hafta raflardaki yerini alacak. Başlangıçta, LG Q6 2 Ağustos Çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak. LG Q6 akıllı telefonun satışa sunulacağı ilk ülke ise büyük ihtimalle Güney Kore olacak. 

LG Q6 akıllı telefon, KT, LG U Plus ve SK Telecom da dahil olmak üzere üç büyük Güney Koreli operatör tarafından satışa sunulacak. Fiyatlandırma konusunda ise cihaz şu anda 375 dolara denk gelen 419,100 KRW fiyat etiketine sahip olacak. 

LG Q6'nın Ağustos ayının sonlarına doğru Avrupa ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor. Bu noktada LG Q6 akıllı telefonun Almanya'da 21 Ağustos tarihinde satışa sunulacağını dair bazı haberleri de sizlere aktarmıştık. 

LG Q6 teknik özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse; cihaz full HD çözünürlükte 5.5 inç ekrana, Snapdragon 435 yonga setine ve 4GB RAM'e sahip olacak. 142.5 x 69.3 x 8.1 mm boyutlara ve 149 gram ağırlığa sahip olan LG Q6, 13MP arka kameraya ve 3.000 mAh bataryaya sahip ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi altında çalışıyor. 

Whatsapp