LG Q6 için İlk Reklam Videosu Yayınlandı

LG, geçtiğimiz günlerde resmi duyurusunu yaptığı Q serisinin ilk üyesi LG Q6 için ilk reklam videosunu yayınladı.

Şubat ayında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2017'de tanıtımı yapılarak, Nisan ayında satışa sunulan amiral gemisi G6 modelinin satış rakamları ile hayal kırıklığı yaşayan LG, daha düşük fiyat grubunda üç yeni akıllı telefon duyurusu yapmıştı. Akıllı telefon portföyüne Q serisini katan Güney Kore temsilcisi, bu yeni seriyi üç yeni akıllı telefon modeli ile başlattı. 

Geride bıraktığımız bir kaç gün önce resmi tanıtımı yapılan LG Q serisi, başlangıçta Q6, Q6+ ve Q6α modellerinden oluşuyor. İlerleyen dönemde bu üçlüye yeni modeller katılacak mı bilmiyoruz. Tanıtımının ardından LG Q6 modeli için bir kaç video yayınlayan LG, bugün de ilk resmi reklam videosunu yayınladı. Bu video, LG Q6 ile ilgili daha iyi bir fikir edinmemize yardımcı olabilir. 

https://www.youtube.com/watch?v=LDaodFA0Obk

Video, Q6, Q6α ve Q6 +'ın sahip olduğu, 5.5 inç Full Vision 18: 9 en-boy oranına sahip ekran, alüminyum gövde, kameralarla birlikte ayrıca LG'nin yüz tanıma çözümü ve Google Asistan'ın paylaştığı temel özelliklere odaklanıyor.

LG G6 mini adıyla geleceği beklenirken Q serisi altında sunulan yeni LG akıllı telefon modellerinin üçü de Qualcomm Snapdragon 435 yonga setinden güç alıyor. 3.000 mAh batarya ve arkada tek sensörlü 13MP kameraya sahip olan Q6 serisi, farklı RAM ve depolama alanı çözümleri sunuyor. Aşağıdaki listede LG Q serisi akıllı telefonların bellek konfigürasyonlarını görebilirsiniz. 

  • LG Q6α - 2GB RAM / 16GB depolama alanı
  • LG Q6 - 3GB RAM / 32GB depolama alanı
  • LG Q6 + - 4GB RAM / 64GB depolama alanı
Whatsapp