LG Q6 11 Temmuz Tarihinde Açıklanacak

LG'nin yeni akıllı telefonu LG Q6'nın tanıtım tarihi belli oldu. G6 Mini olarak piyasaya sunulacak LG Q6, 11 Temmuz tarihinde duyurulacak.

Birkaç gün önce, bazen söylentilerde ortaya çıkan LG G6 Mini'nin, LG Q6 satışa sunulacağını, ayrıca akıllı telefona ait bazı teknik özellikleri detaylandıran bir kaç haber de ortaya çıkmıştı.

LG bugün, 11 Temmuz tarihinde Polonya'da düzenlenecek bir etkinlik için basın davetlerini gönderdi. Bu süreçte LG Q6 ilk kez resmi olarak duyurulacak. Davetiyenin bir versiyonu akıllı telefondan doğrudan bahsetmemekte, ancak görebileceğiniz gibi "#LGBarbeQ" karması etiketi bu davetiyesi oldukça ilginç kılıyor. Etiketteki "Q" neyi ifade ediyor olabilir? 

Bu sorunun cevabı, aşağıda göreceğiniz davetiyenin biraz daha farklı bir versiyonu oluyor. (maalesef henüz bu davetiyenin daha net bir görüntüsü bulunmamakta). Ayrıca Lehçe bilmiyor olsanız bile "Q6" ismi oldukça anlaşılır bir şekilde davetiye üzerinde görünüyor. 

Şu anda net olmayan tek şey, Polonya'daki bu etkinliğin LG Q6'nın küresel ilk gün yüzüne çıkış yapacağı ya da daha önce duyurulup duyurulmayacağı ve Polonya pazarına girişinin bu tarih olup olmadığı. Ancak çok yakında bu sorunun da devamının ortaya çıkacağını düşünüyoruz. 

LG Q6'nın G6'da da yer verilen 18:9 En-Boy oranına sahip 5.4 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Tek bir 13 MP kamera sensörü arkada olacak ve Q6'da sadece 3GB RAM belleği olacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp