LG K3 LTE, Avrupa ülkelerinde satışa çıkıyor

LG'nin düşük bütçelere hitap eden cihazı LG K3 LTE Avrupa'da satışta...

LG şu sıralar yeni akıllı telefonu LG V20 ile gündemde. bu yeni üst seviye akıllı telefonun gelecek ay içerisinde resmi olarak duyurulması beklenirken, Güney Kore devinden gelen bilgiye göre Android 7.0 Nougat ile duyurulacak olan ilk akıllı telefon olacak.

LG'nin bu sene amiral gemisi LG G5 ile büyük ilgi görürken, satış rakamları ile ne yazık ki firmanın beklediği rakamlara ulaşamadı. Diğer taraftan firma düşük seviyede de bir çok model sundu ve bunlar arasında yer alan K Serisi dikkat çekmişti.

LG'nin K serisi her ne kadar gelişmekte olan ülkeler için tasarlansa da firma Avrupa gibi gelişmiş ülkelerde de bu cihazlarını sunuyor. Firmanın düşük seviye modellerinden bir tanesi olan LG K3 LTE bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuştu ve görünüşe göre şimdi de Avrupa ülkelerine geliyor..

ABD'de 70$ fiyat etiketine sahip olan cihaz, Macaristan'da satışa çıktı. Fiyat hakkında henüz bilgi bulunmazken, 70€ seviyesindeolduğu tahmin ediliyor. Bu da Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip ve LTE desteği ile gelen bir akıllı telefon için oldukça dikkat çekici bir fiyat olmakta.

LG K3 LTE akıllı telefon 4.5" büyüklüğünde ve 480x854 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. MediaTek tarafından geliştirilen 1.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MT6737 yonga setinden güç alan akıllı telefon 1GB sistem belleğine sahip ve dahili veri kapasitesi de 8GB olmakta. Ayrıca cihazda 5MP arka kamera ve 0.3MP ön kameraya yer verilmiş.

Whatsapp