LG K12+ Brezilya'da Duyuruldu 

LG, uygun fiyatlı giriş seviye akıllı telefonu LG K12+ modelini bugün, Brezilyada resmi olarak duyurdu.

LG K12 + dün Brezilya'da sessizce duyuruldu ve bu akıllı telefon, giriş seviyesi bir cihaz için birçok özellik barındırıyor. Tanıdık gelen bu cihaz, daha önce LG K40 olarak duyurulmuştu. K12 +'ın ana çıkış noktaları, gelişmiş AI yazılımlar ve orta seviye bir fiyat noktasında birinci sınıf ses gibi daha pahalı LG cihazlarında bulunan birçok özelliği sunması olacak. 

LG K12+, 5.7 inç büyüklüğünde HD+ çentikli ekranı ile birlikte geliyor. Ön panelde, 8MP selfie kamerası ile birlikte led flaş da bulunuyor. Akıllı telefon, Helio P22 yonga seti ve MicroSD ile genişletebilen yalnızca 32 GB dahili depolama alanı ile 2 GB RAM'e sahip. Yazılım tarafında ise akıllı telefon, Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutusundan çıkıyor. Cihazın sol tarafında, ses kontrol tuşlarının altında özel bir Google Assistant tuşu da bulunuyor. 

Plastik yapılı cihazın arka tarafında, parmak izi sensörüyle birlikte flaşlı tek bir 16MP kamera yer alıyor. 3.000 mAh kapasiteye sahip batarya ise microUSB portu üzerinden şarj ediliyor. Ses özellikleri tarafında ise 3,5 mm kulaklık girişi ile birlikte, DTS: X 3D Surround Ses desteği dikkat çekiyor. Ayrıca, LG K12+'ın dikkat çeken bir başka önemli özelliği ise MIL-STD 810G sertifikasıyla dayanıklılığı olacak. 

LG K12 +, 308 $ fiyat etiketi ve Fas Mavisi, Platin Grisi ve Siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Whatsapp