LG, K serisine yeni bir model daha eklemeyi planlıyor

LG'nin K serisi 2016'da bütçesi yeterli olmayan teknoloji meraklıları için geldi...

LG her sene yeni modellerle bir başka Güney Kore temsilcisi olan Samsung'un izinde yükselişini sürdürürken, bu sene bir çok yeni modelinin duyurusunu gerçekleştirdi ve bu yeni cihazlar dünya genelinde farklı ülkelerde de satışa sundu. Özellikle de modüler tasarıma sahip olan amiral gemisi LG G5, dikkatleri üzerine çekti.

LG'nin bu sene sunduğu akıllı telefon modelleri içerisinde yeni LG K serisi de yer alırken, firma görünüşe göre yakın zamanda yeni bazı modellerle ailesini genişletmeye planlıyor ve iki yeni model benchmark veri tabanında ortaya çıktı. Ayrıca sınırlı da olsa cihazların bazı teknik özellikleri hakkında bilgi de benchmark sonuçları üzerinden görülebiliyor.

LG'nin bu yeni akıllı telefon modeli LG K557 model numarasına sahip ve Geekbench'den gelen bilgilere göre 2GB sistem belleği ile sunulacak.

Ayrıca yonga setinin ise sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon olduğunu söyleyebiliriz, ancak henüz tam olarak hangi Snapdragon versiyonu olduğuna dair bilgi bulunmamakta.

İşletim sistemi ise yeni LG K557 akıllı telefonda Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş. 

Henüz yeni akıllı telefonun tasarımı ve diğer teknik özellikleri hakkında bilgi bulunmazken, kısa süre içerisinde yeni sızıntıların karşımıza geleceğini söyleyebiliriz.

Bakalım bu yeni cihazın duyurusu LG'den ne zaman gelecek...

Whatsapp