LG, Güney Kore'de "X" ile başlayan marka tescilleri gerçekleştirdi.

LG, bu sene sunduğu X Serisi'ni yeni modellerle genişletmeyi planlıyor.

Samsung'un ardından Güney Kore'nin en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan LG, 2016'ya oldukça hızlı bir şekilde girerken, Ocak ayı başında CES 2016 ile birlikte arka arkaya yeni modellerini sunmaya başladı.

Firmanın en önemli akıllısı Şubat sonunda duyurulan LG G5 amiral gemisi olurken, ayrıca LG X ve LG K Serisi bazı modeller de pazara sunuldu.

Şubat ayında LG, yeni X Serisi modellerini gün yüzüne çıkartmış ve LG X Screen ve LG X Cam adındaki iki yeni model gelmişti. Bu yeni cihazlar özellikle de gelişmekte olan ülkeler için geliştirilirken, Güney Kore sonrasında Güney Amerika, Asya gibi bir çok pazarda bu modellerin ilgi gördüğü kaydediliyor.

Görünüşe göre LG, yeni modelleri ile X Serisi'ni daha da genişletmeye planlarken, firma anavatanı Güney Kore'de bazı isim tescilleri gerçekleştirdi. Firmanın X Serisi'ne dahil edeceği yeni akıllı telefonlar 'X Suit', 'X Skin', 'X Classic' ve 'X Slim' adı ile geliyor.

Henüz yeni cihazların donanım özelliklerinin nasıl geleceği konusunda bilgi bulunmazken, tasarım olarak ise X Screen ve X Cam'a benzer olarak sunulması bekleniyor.

Ayrıca bu isimlerin akıllı telefon değil, aksesuar isimleri olabileceği de yabana atılmaması gereken bir ihtimal olarak karşımızda durmakta.

Whatsapp