LG G8s ThinQ Dünya Genelinde Satışa Sunuluyor

LG'nin Şubat ayında duyurduğu fakat piyasaya sürmediği cihazlarından biri olan G8s ThinQ dünya genelinde birçok pazarda satışa sunuluyor.

Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında Güney Koreli LG, LG G8 ThinQ, G8s ThinQ ve LG V50 5G modellerini duyurmuştu. Bunların arasında G8s ThinQ gözden kaybolan model olmuştu. Aradan geçen uzun zamanın ardından şirketin G8S ThinQ modelini dünya genelinde satışa sunacağı açıklandı.

LG G8s ThinQ modelin, LG G8 ThinQ amiral gemisi telefonunun alt versiyonu gibi düşünebiliriz. LG G8 ThinQ 6.1 inçlik Quad HD + çözünürlükte ekran paneli ile gelirken G8s ThinQ ise 6.21 inçlik 1080 x 2248 piksel FHD + çözünürlüğünde ekran paneli ile birlikte geliyor. Ayrıca G8s ThinQ ekranı normal G8'den daha geniş bir çentikle birlikte geliyor.

G8s ThinQ modeli 6 GB RAM, Snapdragon 855 işlemci, Android 9.0 Pie işletim sistemi, 18W hızlı şarj destekli 3550 mAh kapasiteli pil ile beraber geliyor. Hafıza kartı desteğinin yanı sıra 128 GB dahili depolama alanına sahip olan telefon genel itibariyle amiral gemisi modelde yer alan birçok özelliği içerisinde barındırıyor.

Arka tarafta 12 MP + 13 MP + 12 MP üçlü kamera kurulumu ile gelen cihaz ön tarafta ise 8 MP bir kamera ile birlikte geliyor. Kameraların hemen altında ise bir parmak izi okuyucusu yer alıyor. LG G8s ThinQ, siyah ve beyaz gibi farklı renk seçenekleri ile yakın zamanda dünya genelinde birçok pazarda satışta olacak.

Whatsapp